Inici Destacats Igualada Som-hi vol accés lliure a les piscines durant l’onada de calor...

Igualada Som-hi vol accés lliure a les piscines durant l’onada de calor com han fet Montbui i Vilanova

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) reclama al govern de Marc Castells que prengui mesures excepcionals per fer front a l’onada de calor i alleugerir les seves consequències a col·lectius especialment afectats. En aquest sentit, la formació progressista demana que s’ofereixi accés gratuït a les piscines municipals per les persones majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones amb discapacitat i els infants menors de 16 anys. Els ajuntaments de Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí ja ofereixen des de dijous accés lliure a les seves piscines als col·lectius més vulnerables.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, considera que «les altes temperatures que s’han anunciat requereixen de mesures excepcionals per part de l’Ajuntament per a protegir els col·lectius de risc. No tothom està de vacances». Cuadras recorda que «Vilanova i Montbui han estipulat piscina gratuïta per aquests col·lectius» i es pregunta «per què Igualada no?».

Igualada Som-hi considera que el govern ha reaccionat tard a l’onada de calor perquè no ha obert l’Espai Cívic Centre i la Biblioteca amb climatització fins aquest divendres, un dia després de l’inici de les altes temperatures, i també perquè no contempla l’obertura de les piscines com si han fet els municipis veïns.

FER UN COMENTARI

*