Inici Destacats Igualada Som-hi reclama solucions al paviment del pont de Fàtima durant l’hivern

Igualada Som-hi reclama solucions al paviment del pont de Fàtima durant l’hivern

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) reclama una solució urgent per evitar relliscades de vianants al pont de Fàtima. Cada hivern, les baixes temperatures, el gebre i la humitat, fan que es converteixi en una gran plataforma lliscant amb el conseqüent perill que això suposa pels vianants.

El grup municipal que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta reclama al govern de Junts que faci un correcte manteniment de la instal·lació i adopti una solució definitiva per evitar que rellisqui. La formació progressista lamenta que les úniques mesures que ha adoptat el govern hagi sigut instal·lar una moqueta en un lateral enganxada amb precinte.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, afirma que “el pont de Fàtima és una infraestructura de mobilitat crucial per moltes veïnes i veïnes i també pels usuaris dels equipaments esportius de l’Infinit i l’Estadi Atlètic i pels estudiants de la zona escolar que formen l’Emili Vallès, el Pere Vives, el Milà Fontanals i l’Espígol”.

Cuadras denuncia que “no pot ser que cada hivern, des de fa uns anys, passi el mateix. La falta de manteniment que té la instal·lació provoca que esdevingui un perill quan baixen les temperatures. Reclamem al govern de Marc Castells una solució definitiva i que garanteixi la seguretat dels vianants. D’hivern a hivern hi ha mesos suficients com per pensar una solució o consultar què fan altres ciutats amb el mateix problema. No pot ser que arribem a cada hivern sense el tema resolt”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*