Inici Destacats Igualada Som-hi explica el seu pla “Barris de primera” als barris de...

Igualada Som-hi explica el seu pla “Barris de primera” als barris de la ciutat

COMPARTIR

La candidatura Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha visitat cinc barris de la ciutat en un sol cap de setmana amb diferents parades per explicar-hi el seu pla “Barris de primera”. Aquesta és una de les 111 propostes que porta al programa electoral i ha estat una de les primeres que ha destapat. El programa barris de primera és un pla que afecta tots els barris de la ciutat perquè “a Igualada deixi d’haver-hi barris de primera i de segona”. El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras i la resta de membres de la llista han visitat els barris i han explicat als veïns les propostes per cada zona. En global, el pla “Barris de primera” és un pla perquè tots els barris d’Igualada tinguin els serveis i equipaments necessaris. Tal i com explica Cuadras “volem que tots els barris tinguin el seu batec i que facin bategar la ciutat”.

Recordem que la candidatura formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta proposa que cada barri tingui el seu eix comercials amb més espais pels vianants, sala d’estudi per posar les màximes facilitats als estudiants de la ciutat, gimnasos de carrer a tots els barris de la ciutat, activitats culturals impulsades d’acord amb el teixit associatiu, i el regidor de barri i assemblees anuals amb la presència de l’alcalde. En quant a mobilitat, una de les mesures proposades és la instal·lació de rampes automàtiques al carrer Lleida i l’avinguda Balmes per salvar el desnivell nord-sud, tal i com ja existeixen amb èxit en altres ciutats com Vitòria, Santander o Badalona. Les polítiques d’habitatge que la candidatura va explicar la setmana passada per fer front al problema d’accés a l’habitatge que tenen molts igualadins i igualadines també són part de la política per fer que “tots els barris siguin de primera”.

Inici de campanya dijous i lectura coral del programa dissabte

Igualada Som-hi obrirà la campanya electoral al local electoral de la Rambla de Sant Isidre, davant el Foment, amb la tradicional enganxada del primer cartell. Serà aquest dijous a les 12 de la nit. A partir de les 11, tothom qui vulgui està convidat a compartir l’inici de campanya amb l’equip d’Igualada Som-hi al mateix local. Coincidint amb l’inici de la campanya, la candidatura de progrés penjarà el programa electoral complet amb les 111 propostes per Igualada a la web igualadasomhi.cat.

D’altra banda, Igualada Som-hi organitza una lectura coral del seu programa electoral. Diverses persones de l’equip anunciaran les 111 mesures. Serà aquest dissabte 11 de maig, a les 19.30h, al carrer, just davant el local electoral de la Rambla de Sant Isidre.

1 COMENTARI

 1. Una altra bajanada el de les cintes transportadores, per comparar ciutats, primer s’ha de consultar a l’Institut Nacional d’Estadística:
  Habitants ciutats segons l’INE 2019
  17 Vitòria-Gasteiz Araba/Alaba 249.176
  23 Badalona Barcelona 217.741
  38 Santander Cantàbria 172.044
  181 Igualada Barcelona 39.540
  No es necessiten tenir gaires llums per entendre-ho, són ciutats entre 4 i 6 vegades més grans que Igualada.
  Les propostes s’han de fer amb seny i sentit comú, no comptant amb diners que no es tenen i pel qual ens hem d’endeutar, simplement per enlluernar als electors.
  No heu après res, després de deixar endeutada la ciutat ara fa 8 anys amb € 60.000.000, seguiu fent propostes pel broc gros.
  Suposo que no preneu els electors per beneits, o sí!
  Que tingueu un bon dia!

FER UN COMENTARI

*