Inici Destacats Igualada Som-hi demana explicacions a Marc Castells per permetre una parada de...

Igualada Som-hi demana explicacions a Marc Castells per permetre una parada de Vox durant l’aniversari del Centre Cívic de Fàtima

COMPARTIR
Reunió de membres de la candidatura d'Igualada Som-hi amb veïns del barri de Fàtima.

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha emès un comunicat de premsa on emplaça el govern de la ciutat a donar explicacions sobre el permís que ha donat a l’extrema dreta de muntar una parada al Centre Cívic de Fàtima durant la celebració del 24è aniversari de l’equipament.

Igualada Som-hi posa en context els fets i recorda que “aquest partit ja havia explicat que havia demanat ubicar parades informatives a la ciutat i l’Ajuntament no els havia respost. Justament després d’aquestes declaracions, el govern de la ciutat els ha donat permís per ubicar-la al barri de Fàtima, concretament a la plaça del Centre Cívic. I ho ha fet el dia de l’aniversari d’aquest equipament quan hi havia tot d’activitats infantils programades durant el matí que no s’han pogut desenvolupar amb normalitat”.

Davant aquests fets, Igualada Som-hi demana al govern de Marc Castells que expliqui si aquest partit d’extrema dreta havia demanat permís per ubicar la parada en altres punts de la ciutat en els quals no se’ls va donar autorització. Si és així, demana que expliqui per què sí que ha permès ubicar-la a Fàtima i que aclareixi si hi ha ha barris d’Igualada on l’extrema dreta sí que pot anar-hi i altres on no pot anar-hi. Per últim, Igualada Som-hi demana al govern de la ciutat que expliqui per què ha donat permís d’instal·lar la parada de l’extrema dreta en un lloc en el qual hi havia programades diferents activitats infantils.

La candidatura del PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta lamenta la “poca pevisió del govern de Marc Castells i el fet que un dia que havia de ser de celebració i festa al barri de Fàtima ha acabat sent un dia amb el barri tancat per un cordó policial dels Mossos d’Esquadra, de conflicte i de temor entre diversos veïns i veïnes”. Igualada Som-hi afirma que “treballem per una societat on l’extrema dreta no hi trobi espai. Defensem els valors del respecte, la convivència i la diversitat amb dones i homes nascuts aquí i nascuts a fora, que estimen de maneres diverses i que mereixen que tots els barris de la ciutat siguin tractats de primera”.

El comunicat de premsa d’Igualada Som-hi ha estat consensuat amb diferents veïns i veïnes del barri amb els quals el candidat Jordi Cuadras i altres membres del seu equip s’han reunit al llarg del dissabte per tractar l’assumpte.

2 COMENTARIS

  1. Doncs jo veig carpes i missatges independentistes per tot arreu, també en actes infantils, i aquests semblen no ser cap problema. Per què les carpes d’altres partits polítics legals sí que ho són? Qui són els poc tolerants aquí?

  2. M’ha decebut aquest comunicat de la candidatura d’en Cuadras. Dir que “treballem per una societat on l’extrema dreta no hi trobi espai” és la negació més colossal de la democràcia. Precisament pensàvem que ell és diferenciaria de l’actitud sectària i fanàtica del noiet que ara fa d’alcalde, que justament predica que només els lazis tenen l’aval diví de fer i desfer…amb mestres tant divins com el Torrat que el parlament li exigeix eleccions o moció de censura i el gran “demòcrata” diu que ni una cosa ni l’altre! i després sense gens de vergonya diu que ell només obeeix al Parlament… el candidat Cuadras ha d’estar al corrent de qui és demòcrata i qui ho aparenta…

FER UN COMENTARI

*