Inici Destacats Igualada Som-hi critica el que considera publicitat d’una Festa Major anul·lada

Igualada Som-hi critica el que considera publicitat d’una Festa Major anul·lada

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) lamenta que el govern de Junts per Igualada hagi posar en marxa el que considera “una campanya de publicitat per anunciar una Festa Major que el mateix govern fa un mes que va anul·lar”. La formació d’esquerres i progressista considera que és una inversió absolutament “inútil” i vol conèixer quin és el cost exacte d’aquesta campanya.

Als cartells que s’han repartit per diferents punts de la ciutat com a la façana del mateix Ajuntament i en diversos opis de les parades d’autobús, s’hi pot veure la imatge que havia de protagonitzar el cartell de la Festa Major d’enguany amb l’eslògan “Fem-ho bé”, que l’Ajuntament ha fet servir en altres campanyes de sensibilització per la Covid-19. Igualada Som-hi també considera que “és incoherent haver anul·lat la Festa Major i ara escampar el cartell de la festa convidant a ‘fer-ho bé’, el que trasllada un missatge confús a la ciutadania”.

4 COMENTARIS

    • “A cada porc li arriba el seu sant Martí”, aixi doncs comença a comptar els dies que et falten perque a les vigilies no et faràs tant el valent…i recordaràs les lliçons del teu amo de com amagar-te en el mateler d’un cotxe? I ordenar la ruta per arribar a WCLoo allà entre rates i porcs estaràs al teu àmbit natural

FER UN COMENTARI

*