Inici Destacats Igualada Som-hi celebra que hagin començat obres per millorar la xarxa elèctrica...

Igualada Som-hi celebra que hagin començat obres per millorar la xarxa elèctrica del barri de Montserrat

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha celebrat que aquesta setmana ja hagin començat les obres per a reparar el transformador de la plaça d’Alcàntara i acabar amb els reiterats talls de llum al barri de Montserrat. Després de la denúncia que la formació d’esquerres i progressista va fer la setmana passada i d’haver fet gestions els darrers dies, aquesta setmana han començat les obres.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, afirma que “era urgent solucionar aquest problema després que les veïnes i veïns hagin patit 7 talls de llum en un mes. Creiem que s’hauria d’haver trobat una solució abans però estem contents de veure com aquesta setmana mateix ja han començat els treballs per a resoldre la problemàtica. Seguirem el tema fins al final, el vam destapar perquè les veïnes i veïns afectats ens ho van demanar i hem arribar la demanda durant aquests darrers dies a les altes instàncies per a requerir una solució”.

Les persones afectades pels talls de llum són 150 i són les viviendes que es troben a la zona de la plaça d’Alcàntara. Les veïnes i veïns han recollit signatures i ja s’han reunit amb la Síndica Municipal de Greuges i també faran arribar la reclamació a l’Oficina de Consum de l’Anoia. Des del mes de desembre ja són 7 els talls de llum que han patit durant un mes a les seves llars, el darrer va ser dimecres 13 de gener a les 9 del vespre.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “estem parlant de persones que paguen les seves factures de la llum i que tenen tot el dret a tenir garantit el subministrament com en qualsevol altre barri d’Igualada. Moltes d’elles són persones grans o famílies amb nens i que això passi no és propi d’una ciutat on volem que tots els barris siguin de primera. Per això hem lluitat aquest tema i hem mogut tot el que estava al nostre abast perquè hi hagi una solució. Esperem que les obres que s’estan fent solucionin els talls de manera definitiva”. Cuadras ha mantingut un contacte diari amb les veïnes i veïns afectats per informar dels passos que la formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta estaven fent per a trobar una solució.

FER UN COMENTARI

*