Inici Destacats Igualada Som-hi celebra la conversió de l’Escola de l’Ateneu en centre públic...

Igualada Som-hi celebra la conversió de l’Escola de l’Ateneu en centre públic i reclama que l’escola bressol sigui municipal

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) celebra que l’Escola de l’Ateneu Igualadí es converteixi en la sisena escola pública de la ciutat. La formació d’esquerres i progressista considera que és un pas endavant de l’oferta d’educació pública de la ciutat i permet un major equilibri entre l’escola pública i l’escola concertada. A més, serà la primera escola pública al centre d’Igualada, cosa que permetrà donar servei a un nombre important de famílies de tota aquesta zona.

Igualada Som-hi demana que l’esperit de la moció aprovada per unanimitat a l’Ajuntament, al Ple del mes de juliol, donant suport a l’Ateneu en aquest procés, sigui el que imperi i que tothom respecti aquell acord de ciutat sense buscar rèdits partidistes o polítics. També recalca que el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament puguin acabar de tancar un acord que, entenen, ha de ser bo per la ciutat.

Igualada Som-hi també destaca que un cop coneguda la decisió de la Generalitat, cal fer els tràmits per convertir l’escola bressol de l’Ateneu en un escola bressol municipal tot compartint espais amb la de primària. Fer realitat la quarta escola bressol municipal va ser un dels punts que la formació d’esquerres i progressista va aconseguir incloure al Pressupost 2020 de l’Ajuntament.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “tenir una nova escola pública amb escola bressol municipal al centre de la ciutat és una molt bona notícia i només podem que alegrar-nos-en. És un pas endavant que estem segurs que servirà per a donar més servei i, també, per ajudar a fer un repartiment equitatiu d’alumnes a la ciutat i a lluitar contra la segregació escolar. Traslladem la nostra felicitació a l’Ateneu Igualadí i donem la benvinguda, amb els braços ben oberts, a la sisena nova escola pública d’Igualada”.

FER UN COMENTARI

*