Inici Societat Igualada habilitarà punts per recollir arbres de Nadal

Igualada habilitarà punts per recollir arbres de Nadal

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada posarà en marxa, al mes de gener, una campanya de recollida d’arbres de Nadal naturals, per tal de promoure’n el reciclatge. Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i, d’aquesta manera, s’incorporaran novament al cicle de la natura.

Els punts de recollida, convenientment senyalitzats, es distribuiran al llarg de sis indrets estratègics de la ciutat: la Plaça Cal Font, la Plaça de la Masuca, la Plaça del Sant Crist, la Plaça Set Camins, la Plaça Pompeu Fabra i el carrer Guixeres, davant del Parc de les Comes. Els arbres es podran dur fins aquests punts o bé fins a la deixalleria fixa municipal, situada al carrer França 24, entre els dies 7 i el 15 de gener. Caldrà lliurar-los lliures de guarniments, garlandes i cintes.

Addicionalment, des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, es reforçaran els serveis de recollida selectiva durant les festes de Nadal, ja que en aquesta època augmenta molt la producció de residus, amb els embolcalls dels regals, els àpats familiars i els guarniments de la llar. Des d’aquesta àrea es recorda a la ciutadania que separar el residus en origen i col·locar-los als contenidors de recollida selectiva adients permet que aquests es converteixin en un recurs, estalviant matèries primeres i energia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*