Inici Societat Igualada guanyarà un nou aparcament a tocar de la Sagrada Família

Igualada guanyarà un nou aparcament a tocar de la Sagrada Família

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada preveu iniciar en les properes setmanes els treballs per a transformar en una nova zona blanca d’estacionament un terreny situat a tocar de l’església de la Sagrada Família. Es tracta, concretament, d’un espai d’uns 2.800 m2, situat a tocar del temple pel seu costat Nord i delimitat pels carrers Pierola i Doctor Fleming i per la Ctra. de Manresa.

L’alcalde d’Igualada ha assegurat que “aquesta acció té un objectiu molt clar com és el de resoldre una evident manca d’estacionament en una zona molt cèntrica de la ciutat, amb un important dinamisme comercial i que té un centre escolar a tocar, fets tots ells que acostumen a provocar problemes de trànsit en hores punta”. L’han acompanyat en aquest anunci representants de l’associació comercial Nou Centre Igualada.

En aquest terreny de propietat privada, ara llogat per l’Ajuntament, s’hi han projectat 110 places d’aparcament, fet que la convertirà en una de les zones blanques més grans d’Igualada. L’accés i la sortida se situaran al c/ Pierola i, abans que finalitzi l’any, es preveu iniciar uns treballs que consistiran bàsicament a adequar el terreny, preparar-lo per l’evacuació d’aigües pluvials, distribuir les places, afegir-hi la senyalització necessària i reforçar la il·luminació.

Segons les estimacions dels serveis tècnics municipals, les obres s’haurien d’executar aquest hivern i podrien estar finalitzades al mes de febrer, amb una inversió total que, en aquesta actuació, se situarà al voltant dels 120.000 euros.

Novetats en altres zones blanques

Aquest mes de novembre també ha entrat en funcionament una altra zona blanca Comarca, a tocar de l’Escola Pare Ramon Castelltort, que té una capacitat per a 51 vehicles. I, en les darreres setmanes, també s’ha obert un altre espai de similars característiques al c/ Virtut, prop del Mercat de La Masuca, en aquest cas oferint 37 places igualment gratuïtes.

Quan hi hagi un període sense pluges es procedirà a pavimentar la zona blanca del c/ Piera i el c/ Calaf, actualment aturades per la climatologia.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Ja que i están posats podrien per una petita área d’autocaravanes amb posibilitat d’omplir aigua i buidar grises…. No estaría malament que es poses al día com moltes altres petites ciutats…

FER UN COMENTARI

*