Inici Societat Igualada estrena un Servei d’Atenció Integral a la diversitat afectiva, sexual i...

Igualada estrena un Servei d’Atenció Integral a la diversitat afectiva, sexual i de gèneres

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies van formalitzar el passat divendres 12 de març l’acord per al desenvolupament del Servei d’Atenció Integral Local per a les Persones LGTBI. La signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde, Marc Castells, i la directora general d’Igualtat, Mireia Mata.

El SAI és un servei de caràcter municipal que ofereix atenció, informació i assessorament de proximitat a les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals, intersexuals, a la ciutadania en general, a entitats i a professionals de sectors com el sanitari, l’atenció social i comunitària o l’educatiu, en temes relacionats amb la diversitat afectiva, sexual i de gèneres.

Des d’aquest servei també es treballa per l’eradicació de qualsevol forma de discriminació per homofòbia, bifòbia i transfòbia a través de l’impuls de campanyes de sensibilització i prevenció a nivell municipal i de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i a través del Programa Coeducatiu de la Mancomunitat, de tallers i xerrades de prevenció per a escoles i instituts.

El servei ofereix atenció integral a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l’orientació afectiva-sexual d’identitat i/o expressió de gèneres, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats d’aquestes persones.

Es pot contactar amb el SAI de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimarts de 16 a 18 h, a través de telèfon 93 8031950 i del correu electrònic sai@aj-igualada.net

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Sisi mucha foto mucha propaganda pero luego no hacen nada , me llamo Laura soy mujer transexual vivo en Igualada y estoy en el paro sin derecho a prestaciones sociales ni trabajo , en Igualada debería de haber una iniciativa que asesore y de trabajo a personas trans como la hay en Sabadell llamado trans laboral , lo peor que me han llegado a preguntar en entrevistas de trabajo en las empresas de igualada es si mi familia no se avergüenza de mi por ser trans , tengo que aguantar impertinencias así entrevista tras entrevista y todo para que siempre me digan lo mismo , » lo sentimos en el alma pero la empresa no puede contratarte por dos razones , no sabemos la reacción de nuestros trabajadores y 2 no estamos preparados para contratar a gente como tú .
    Esto es vergonzoso que después de aguantar esas impertinencias no tengamos derecho a un trabajo y un sueldo para sobre vivir .

FER UN COMENTARI

*