Inici Societat Igualada estrena la pista multiesportiva del Badia i Margarit

Igualada estrena la pista multiesportiva del Badia i Margarit

COMPARTIR

Aquest dijous 26 de maig a la tarda Igualada ha estrenat la pista multiesportiva del Badia i Margarit que també estarà oberta al conjunt de la ciutat. Desprès de diversos mesos, d’obres, la nova instal·lació, situada a l’espai de les antigues piscines del Requesens té una superfície de 44 x 22 metres i dota a la ciutat d’un nou espai on practicar esport al costat de la natura. L’espai està connectat de forma totalment accessible amb l’edifici de l’Institut Badia i Margarit amb rampes i escales.

L’acte d’obertura, ha comptat amb la participació de diversos alumnes dels centres als què dona servei aquesta nova que pista que han llegit un text on han agraït aquest nou espai i han animat a tothom a cuidar i a mantenir la instal·lació. En la mateixa línia, l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha animat a la ciutadania a gaudir d’aquest espai amb respecte i responsabilitat. Castells també ha afirmat que la pista dona resposta a “un compromís que l’Ajuntament d’Igualada va entomar quan la Generalitat va decidir construir el nou institut Badia i Margarit”. Amb el nou espai es “dona servei al centre educatiu i alhora també a tota la ciutat ja que la pista multiesportiva estarà oberta a tota la població d’Igualada i es convertirà en una ròtula de connexió entre els barris del Sant Crist i de Monsterrat.”

Seguidament l’acte ha finalitzat amb una performance on alumnes i veïns han rememorat les antigues piscines del Requesens que estaven en aquest espai amb diverses tires de roba blava que han simulat les onades de l’aigua de les piscines. Per finalitzar s’ha repartit berenar a tots els assistents.

L’acte també ha servit per obrir el tram d’Anella Verda que transcorre per la zona i que també s’ha millorat i arranjat aquests dies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*