Inici Economia Igualada es promociona com a destí de viatges d’incentius

Igualada es promociona com a destí de viatges d’incentius

COMPARTIR

[Img #2565]El projecte público-privat Igualada Launching Program està en plena fase de promoció, i aquesta setmana ha estat present a la fira EIBTM The Global Meetings and Events Exhibition, la fira més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis que es fa aquests dies a Barcelona.

La proposta igualadina s’incorpora en l’oferta de l’Agència Catalana de Turisme, que ha volgut donar protagonisme a aquest projecte innovador relacionat amb els viatges de negocis. Des que l’Igualada Launching Program es va presentar en públic el passat mes de setembre, diverses empreses s’han interessat pel projecte igualadí, que agrupa la oferta turística de les activitats de vol i la posa a disposició de les empreses que vulguin oferir viatges d’incentius i jornades de treball i oci als seus treballadors o clients.

L’equip de l’Igualada Launching Program està format per empreses com Laminar Air, Kon-Tiki, Camins de Vent i Grup Jardí, liderat per la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada i compta amb un departament comercial encapçalat per l’experta en viatges Montse Thomas. L’objectiu de l’equip és aprofitar la presència a la fira EIBTM per captar empreses d’arreu del món que vulguin venir a Igualada a volar (ja sigui en globus o en avioneta) i a fer les seves reunions de treball, congressos o meetings.

La fira EIBTM The Global Meetings and Events Exhibition, coneguda com a EIBTM, enguany compleix 25 anys, i en una sola setmana ha atret la visita de professionals de més de 150 països.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*