Inici Societat Igualada diu adéu a Magí Puig i Gubern

Igualada diu adéu a Magí Puig i Gubern

COMPARTIR

Magí Puig i Gubern, històric adober i activista cultural d’Igualada ha mort aquest dimecres a l’edat de 86 anys. De família adobera, Magí Puig va ser un destacat membre del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada i ànima, durant molts anys, de l’Aula d’Extensió Universitària per la Gent Gran de l’Anoia.

Arran de la seva activitat com a blanquer, Magí Puig va ser un dels impulsors de la creació del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i de l’antiga Escola de Teneria, una institució pionera en la formació de treballadors per al sector adober de la ciutat.

En reconeixement a la seva trajectòria i el seu compromís, l’Ajuntament li va concedir el Premi d’Honor Ciutat d’Igualada l’any 2017.

L’Ajuntament d’Igualada lamenta la pèrdua d’una persona de gran pes en la història recent de la ciutat que l’alcalde, Marc Castells, ha definit aquest matí com “un igualadí que s’estimava profundament la seva ciutat, que va impulsar iniciatives cabdals per entendre com és avui Igualada i que va dur a terme una ingent tasca d’investigació i divulgació al llarg de tota la seva vida”.

L’Ajuntament de la ciutat ha traslladat el condol a la seva família, amics i a les entitats en les quals va estar involucrat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*