Inici Societat Lliuren a Sant Joan de Déu la recaptació del concert solidari d’Igualada...

Lliuren a Sant Joan de Déu la recaptació del concert solidari d’Igualada contra el càncer infantil

COMPARTIR

El passat dilluns, una representació de l’associació “Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada”, va fer entrega de la recaptació del festival de música pel càncer infantil dut a terme al teatre l’Ateneu el 18 de febrer.

Els va rebre Emma Perrier de l’Obra Social d’aquesta institució, que els va compartir les innovacions dutes a terme a l’hospital de SJD, centre pediàtric de referència amb la tecnologia més puntera i amb els tractaments més avançats. Han renovat i ampliat els quiròfans i disposen de la tecnologia més d’avantguarda. Aquests quiròfans pediàtrics incorporen en el mateix espai una ressonància, un TAC i un arc híbrid. Aquesta tecnologia permet als equips de cirurgia disposar d’imatges en temps real i poder fer intervencions molt complexes amb la màxima precisió.

També van veure com el futur hospital oncològic, el Pediatric Cancer Center, està avançant a bon pas. Tot i les dificultats del moment, les obres no paren i s’espera poder inaugurar-lo a l’estiu. Quan es posi en funcionament serà l’hospital oncològic infantil més gran d’Europa.

Des de l’entitat igualadina remarquen que aquesta institució fa un gran esforç per adquirir la tecnologia més avançada i poder tractar les diferents patologies amb el tractament més innovador. El seu objectiu és poder atendre els pacients tant des d’un punt de vista mèdic com humà, fent que l’estada per l’hospital no sigui traumàtica per aquests nens i nenes.

Emma Perrier va agrair molt el festival dut a terme a Igualada i els va comentar que havia sigut el primer acte que s’havia organitzat després de la pandèmia a favor del càncer infantil.

Per l’associació Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada “és un goig poder aportar el nostre gra de sorra i tenim previst dur a terme cada any, en motiu del dia internacional del càncer infantil, un festival amb aquest objectiu. El nostre agraïment a les corals els Verdums, Gatzara i a l’escola municipal de música que ho van fer possible. També al suport de l’ajuntament d’Igualada i al teatre l’Ateneu”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*