Inici Destacats Igualada Comerç vol incentivar vocacions de botiguer amb un projecte educatiu

Igualada Comerç vol incentivar vocacions de botiguer amb un projecte educatiu

COMPARTIR

L’entitat “Igualada Comerç”, que aglutina la majoria de comerços de la ciutat i amb una trajectòria de quaranta anys, ha engegat un ambiciós projecte encaminat a incloure l’ofici de botiguer dintre de les opcions de sortida professional pels joves.

L’entitat vol promoure l’esperit emprenedor dels joves i que vegin el comerç com una opció de sortida professional. Per això s’està treballant en un material didàctic, informatiu i amb activitats dirigides a les escoles, instituts i centres de formació. La idea és incidir tant en les edats inicials com els més grans, en diferents accions.

Es vol que DE GRAN VULL SER COMERCIANT – OBJECTIU BOTIGUER pugui establir-se com a projecte educatiu i aconseguir motivar als joves per encaminar-se cap aquesta professió. Poder promocionar aquest ofici a les aules i en les diferents iniciatives que es fan per donar a conèixer les opcions que tenen els joves per encaminar els seus estudis i els seus futurs.

La proposta compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat de Catalunya i s’ha donat a conèixer el projecte entre els associats d’Igualada Comerç per tal d’implicar-los a què facin aportacions d’idees, missatges, conceptes i propostes.

FER UN COMENTARI

*