Inici Destacats Igualada Comerç viu una setmana de globus, desitjos i solidaritat

Igualada Comerç viu una setmana de globus, desitjos i solidaritat

COMPARTIR

Igualada Comerç ha fet participar als comerciants i als igualadins/es de l’European Baloon Festival, amb Desitjos Enlaire. Durant tota la setmana del Festival l’entitat de comerciants ha estat molt activa amb diferents accions que han estat molt ben acollides i amb una important participació.

A partir de la proposta Desitjos Enlaire i del compromís de donar suport a les malalties minoritaris MPS, s’han realitzat diferents accions per la ciutat.

A principis de setmana es varen repartir globus amb la imatge d’Igualada Comerç i de MPS, amb els seus desitjos a les botigues associades. També es varen fer arribar en diferents punts de la ciutat, a on es volia transmetre un desig de suport i d’agraïment (Hospital d’Igualada, Ajuntament d’Igualada, Bombers, Creu Roja…).

Durant la setmana es varen repartir entre els ciutadans, més globus, a través de les botigues associades a Igualada Comerç i pels carrers del centre d’Igualada.

El dissabte es feia l’última activitat dintre dels actes de l’European Baloon Festival amb un taller de desitjos, i un photocall de globus pels mes petits, al pati del Garcia Fossas.

Igualada Comerç vol aprofitar per agrair a tots els comerciants associats, als ciutadans, a l’Associació MPS, a l’Ajuntament d’Igualada i a l’organització de l’European Baloon Festival per ajudar a fer possible aquesta activitat. Esperant que es compleixin tots els desitjos sorgits durant la setmana.

FER UN COMENTARI

*