Inici Destacats Igualada Comerç commemora el seu 40è aniversari

Igualada Comerç commemora el seu 40è aniversari

COMPARTIR

“Apostem pel comerç” és el lema escollit per commemorar els 40 anys Igualada Comerç, l’entitat que aplega 150 establiments de la ciutat i que ha presentat els principals actes de l’agenda preparada amb motiu d’aquest aniversari. La presidenta de l’associació, Laura Llucià, ha anunciat que un dels esdeveniments centrals és el sopar previst per al proper 14 de març, que serà presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i que acollirà el lliurament de la segona edició dels Premis Igualada Comerç.

La commemoració també inclou una mostra de fotografies antigues i actuals a la Sala Municipal d’Exposicions i s’està treballant en l’organització d’un fòrum sobre comerç a la tardor. A més, l’entitat organitzarà com cada any activitats com la Botiga al carrer, el primer dissabte de març i el primer de setembre; el Made-IGD, que es fa dins del programa del REC. O la campanya de Nadal.

Igualada Comerç va néixer ara fa quaranta anys amb la denominació d’UBIC (Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada), que es va canviar per l’actual amb motiu del 30è aniversari de l’entitat. El regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé, ha volgut posar en valor la trajectòria i la tasca desenvolupada durant tots aquests anys, així com la bona sintonia per treballar conjuntament i aprofitar sinèrgies amb l’Ajuntament. Marcé també ha ressaltat la importància del comerç com a motor de l’activitat econòmica d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*