Inici Destacats Igualada celebrarà la Setmana Santa amb les processons a Fàtima i actes...

Igualada celebrarà la Setmana Santa amb les processons a Fàtima i actes de culte

COMPARTIR

Igualada viurà als carrers del barri de Fàtima les tradicionals processons de Setmana Santa, començant aquest Dijous Sant, prosseguint l’endemà Divendres Sant i fins el Diumenge de Pasqua.

El germà major de la confraria de ‘Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores y Santo Entierro’, Tomàs Marquez, fa en el programa de la Setmana Santa un agraïment al Pare Alejandro Enríquez, josefí que els ha acompanyat en els darrers anys i que ha deixat fa unes setmanes l’Anoia: «has estat un dels artífexs que les comunitats s’aixequessin, sortissin i es rejovenissin».

Programa dels actes processionals

Dijous Sant, dia 28 a les 9 del vespre, Solemne Processó amb les imatges de ‘Jesús Nazareno’ i ‘María Santísima de los Dolores’.

Divendres Sant, dia 29 a les 9 del vespre, Solemne Processó amb les imatges del ‘Santo Entierro y María Santísima de los Dolores’.

Diumenge de Pasqua, dia 31, a les 12 del migdia, Processó de ‘Jesús Resucitado’. Totes les processons sortiran de la quasi-parròquia de Nostra Senyora de Fàtima (carrer de la Mare de Déu de la Mercè 8) i aniran acompanyades de la banda de cornetes i tambors de la confraria.

Oficis i celebracions de Setmana Santa als temples igualadins

Dijous Sant, dia 28. Sants Oficis, la Cena del Senyor: A les 5 de la tarda, a la Llar del Sant Crist i a Fàtima. A les 6, a la Soledat.  A 2/4 de 7 de la tarda, als Caputxins. A les 7, a N.S. de Montserrat. A 2/4 de 8 de la tarda, a les Carmelites. A les 8 de la tarda, a Santa Maria i a la Sagrada Família. Hi haurà Hora Santa a la Soledat (des del final de l’ofici fins a les 21h), Caputxins de ¾ de 9 a ¾ de 10, Sagrada Família, de 9 a 10. Confessions de les 5 a a 6 de la tarda a la Soledat, a les 7 a Fàtima i a les Carmelites i de 7 a 8 a la Sagrada Família.

Divendres Sant, dia 29. Sants Oficis, la Passió i Mort del Senyor: A les 12 del migdia, a la Soledat. A les 4, a la Llar del Sant Crist. A 2/4 de 5 de la tarda, a les Carmelites. A les 5, a Fàtima. A les 6, als Caputxins. A 2/4 de 7, a Santa Maria. A les 7 de la tarda, a N.S. de Montserrat, i a les 8, a la Sagrada Família. També viacrucis a la Sagrada Família (12 del migdia) i al Roser (2/4 d’11 del matí) i Caputxins (11 del matí). Confessions a la Soledat de les 11 a 3/4 de 12 del migdia, a Santa Maria de 6 a 2/4 de 7 de la tarda i a la Sagrada Família de 7 a 8.

Dissabte Sant. Sants Oficis, Vetlla Pasqual i Missa de Resurrecció: a les 8 del vespre, a Santa Maria, Sagrada Família, Fàtima i Llar del Sant Crist. A les 9, als Caputxins. A les 10, a les Carmelites.

Diumenge de Pasqua. Misses de Resurrecció: a 2/4 de 10 del matí, Sagrada Família i Carmelites. A les 10 del matí, Llar del Sant Crist. A les 11 del matí, Soledat, N.S. de Fàtima i N.S. de Montserrat. A 2/4 de 12, Caputxins. A les 12, Sagrada Família i Pietat. A 2/4 d’1, Santa Maria. A les 8 de la tarda, Sagrada Família.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*