Inici Destacats Igualada celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional online

Igualada celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional online

COMPARTIR

Aquest dijous, a les 19 h, el Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada acollirà la l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que anirà a càrrec de Josep M. Torras i Ribé, historiador i catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona, que pronunciarà la conferència “Catalunya a la posteguerra de 1714”, amb continguts del seu darrer llibre, “Misèria, poder i corrupció a la Catalunya borbònica (1714-1808).

Per motius de seguretat sanitària l’acte és tancat al públic i la conferència es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament, des d’aquest enllaç.  L’endemà, divendres, l’acte s’emetrà en diferit pel Canal Taronja Anoia.

Abans de la conferència, la plaça de l’Ajuntament acollirà la lectura del discurs institucional, a càrrec de l’alcalde, Marc Castells, i la hissada de la senyera i interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, a càrrec d’una representació del Cor Exaudio, integrat per cantants formades a l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Grau Mitjà Mestre Joan Just Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*