Inici Destacats Igualada busca corresponsals als seus instituts

Igualada busca corresponsals als seus instituts

COMPARTIR

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ha obert aquesta setmana la convocatòria de la tercera edició del projecte de Corresponsals de La Kaserna als instituts de la ciutat. Aquesta iniciativa permet constituir anualment un grup de joves que duen a terme la tasca d’informadors i dinamitzadors entre l’alumnat dels seus centres i altres joves d’Igualada.

El projecte, en el qual participaran onze joves, començarà amb una formació inicial per tal de poder engegar, de cara al segon trimestre, les tasques de difusió d’informació i de propostes d’accions.

Entre altres activitats organitzades pels grups de corresponsals en les dues edicions precedents destaquen, per exemple, una cursa per a conscienciar sobre les conseqüències del consum de les drogues, un concurs de logotips i eslògans, la preparació de campanyes de sensibilització, el Holi Colors Igualada 2015 o el HoliBubbleFest 2016.

La convocatòria està oberta a estudiants de 3r i 4t d’ESO que representin l’Institut Pere Vives Vich, l’Institut Joan Mercader, l’Escola Anoia i l’Acadèmia Igualada. Per inscriure’s, l’alumnat té temps fins al 2 de novembre a les 14h i ho pot fer presentant la fotocòpia del DNI i l’imprès de sol·licitud a La Kaserna (Trav. Sant Jaume s/n), a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Igualada (Pl. Ajuntament, 1) o a la informadora juvenil que es trobarà als instituts esmentats durant l’hora del pati. Es pot trobar més informació al web www.igualadajove.cat.

FER UN COMENTARI

*