Inici Societat Igualada aprova el projecte per connectar l’Anella Verda entre el Parc de...

Igualada aprova el projecte per connectar l’Anella Verda entre el Parc de Vallbona i l’avinguda de Catalunya

COMPARTIR

El ple d’aquest mes de febrer de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat el projecte executiu per la connexió de l’Anella Verda entre el Parc de Vallbona i l’avinguda de Catalunya. Una unió que, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha valorat molt positivament ja que “tancarà el tram d’Anella Verda dels parcs de Valldaura i Vallbona amb un camí digne i amb la mateixa estructura que té la resta d’Anella Verda”.

Castells ha explicat que aquest nou pas per al tancament de l’Anella Verda se suma al compromís del govern per seguir creant “espais de lleure, oci, esport i activitat a l’aire lliure tal i com els veïns i veïnes d’Igualada ens demanen, i aquest punt entre el parc de Vallbona a set camins i el parc de Valldaura al barri de Fàtima és un dels més necessaris”.

Castells ha explicat que un cop aprovat el projecte ara es buscarà el finançament per tal d’executar la connexió. L’aprovació d’aquest projecte al ple d’aquest mes de febrer, que s’ha fet sense cap vot en contra, és , segons Castells, una “mostra del projecte de ciutat que dona suport als circuits saludables, als espais verds que cuiden l’entorn i faciliten la pràctica d’esport i de lleure als igualadins i igualadines”.

FER UN COMENTARI

*