Inici Societat Igualada apagarà els llums de Nadal en solidaritat amb els empresonats

Igualada apagarà els llums de Nadal en solidaritat amb els empresonats

COMPARTIR

Durant aquestes festes, les llums de Nadal d’Igualada s’apagaran a la finalització de l’horari comercial, a les 21:00. La mesura l’ha anunciat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, durant el ple municipal.

Al torn de precs i preguntes, el portaveu d’ERC, Josep Maria Palau, s’ha posat a disposició del govern per consensuar accions que mostrin el recolzament de la ciutat als consellers empresonats i a Cuixart i Sánchez.

Castells ha reconegut que “no és un Nadal normal” i considera que “la il·lumniació de Nadal ho havia de mostrar d’alguna manera”. El govern municipal va consensuar la mesura amb els comerciants, que van exposar la necessitat de mantenir la il·luminació per tal d’incentivar les compres nadalenques. La mesura que impulsarà l’Ajuntament finalment és apagar la il·luminació nadalenca a les 9 del vespre, a excepció dels festius assenyalats com Nadal o Cap d’any.

El suport al govern català s’ha mostrat al mateix ple municipal amb pancartes que reclamaven la llibertat per als presos polítics a la tribuna de cada regidor del consistori, a excepció del regidor del PP.

2 COMENTARIS

  1. les festes nadalenques són per als nostres fills, no tenen a veure res els polítics, els nostres fills no tenen cap culpa de que allan gent sense escrupulo ni dignitat, que la gent gran no sàpiguen distingir del que vueno al dolent …. deixar als nens tranquils

FER UN COMENTARI

*