Inici Societat Igualada afegirà un tobogan sintètic a la seva oferta d’oci per Nadal

Igualada afegirà un tobogan sintètic a la seva oferta d’oci per Nadal

COMPARTIR
Tobogan sintètic similar al que vol instal·lar l'Ajuntament d'Igualada a la plaça de Cal Font el proper Nadal.

L’Ajuntament d’Igualada afegirà el proper Nadal un tobogan sintètic a les seves propostes lúdiques i festives per aquelles dates. Es tracta d’una instal·lació temporal que s’ubicarà a Cal Font i que permetrà una baixada a sobre d’un flotador en un recorregut d’uns 30 metres en total. El tobogan s’ubicarà molt a prop de la pista de gel, que es consolida com a element dinamitzador de la ciutat per aquelles dates.

El govern de Marc Castells acaba d’obrir un concurs públic per desenvolupar aquestes activitats, una pista de gel d’entre 350 i 540 metres quadrats i la instal·lació “d’una estructura tobogan modular homologada” amb unes mesures que oscil·laran entre els 30 i 35 metres de llargada i els 5 i 7 d’amplada. L’amplada de la superfície lliscant serà aproximadament de 4 metres. El procediment preveu ja els preus per al públic, que són de 6 euros per cada 30 minuts a la pista de gel i 4 euros per tres baixades al tobogan.

Tot i que el preu final que acabi pagant l’Ajuntament dependrà del resultat del concurs, el pressupost previst de la licitació és de 75.020 euros per cadascuna de les dues campanyes nadalenques. I és que el concurs inclou la instal·lació de la pista de gel i el tobogan el proper Nadal (2018-2019) i el de l’any vinent (2019-2020), amb les eleccions municipals pel mig. La despesa global prevista per la pista de gel i el nou tobogan pels dos períodes nadalencs arriba als 150.000 euros.

El plec de clàusules valora el contracte en uns 233.000 euros per a l’empresa adjudicatària, que es preveu que rebi, a més del pagament municipal, uns 55.000 euros anuals per les entrades venudes i esponsoritzacions. Les condicions del concurs també exposen que l’Ajuntament d’Igualada també es fa càrrec del subministrament elèctric de les instal·lacions, de l’aigua per a la pista de gel i de la seguretat de la pista de gel i tobogan.

6 COMENTARIS

  1. Em sembla una activitat i esportiva a l’aire lliure per la canalla, qui no estigui d’acord que no hi vagi i no porti la canalla i que ningú es queixi que no hi ha res per Nadal.

FER UN COMENTARI

*