Inici Destacats Igualada acull una trobada nacional de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius Escolars...

Igualada acull una trobada nacional de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

COMPARTIR

Igualada s’ha tornat a convertir en una de les cinc seus de les Trobades Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El dissabte 19 de juny, una trentena de conjunts de Gimnàstica Rítmica de tota Catalunya van celebrar la Trobada Nacional JEEC organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu de l’Anoia.

Tot i la situació pandèmica, tots els agents implicats, han volgut garantir la pràctica esportiva dels infants i oferir una jornada final de curs no competitiva. Per aquesta situació només s’ha pogut obrir la competició a les categories aleví i infantil.

Un total d’uns 200 esportistes de diferents conjunts van poder participar i lluir els seus exercicis tan bonics i treballats. Les entitats presents van ser: CR Miami Platja, CGR Costa Brava, Gimnàstic Tarragona, Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi, CR Farners, CR Costa Daurada, CR Gavà, EBE Rítmica, CEVallesà Rítmica Cardedeu, CGIE Sant Cugat, GIMDANS Vilafranca, AEE IES Banús, CE L’Espiral, AME Ametlla de Mar, ACR Cabrera, CR Vilafranca, CR Viladecans i CEM Nova Icària.

A part de la Trobada de Gimnàstica Rítmica també s’han celebrat les següents Trobades Nacionals: Futbol Sala a Tortosa, Handbol i Patinatge Xous a El Vendrell, Voleibol a El Prat el Llobregat i Bàsquet a Sant Adrià del Besòs.

Amb aquest esdeveniment es dóna per finalitzada el curs 2020-2021, el més atípic. Des del Consell Esportiu de l’Anoia volen agrair la confiança de totes les famílies en l’esport escolar i la gran tasca que fan tots els monitors i coordinadors dels centres educatius. I evidentment, a tots els esportistes que han hagut d’adaptar-se, igual que tots, a les noves normatives i mesures de seguretat. S’ha pogut demostrar que la pràctica esportiva escolar, a part de ser necessària, és essencial per a desenvolupament tan físic com psíquic dels nostres infants.

FER UN COMENTARI

*