Inici Societat Igualada acull una trobada interreligiosa per la Pau

Igualada acull una trobada interreligiosa per la Pau

COMPARTIR

El divendres 1 de febrer unes 70 persones, van participar a la trobada interreligiosa per la Pau convocada per les comunitats catòlica i musulmana de la Conca d’Òdena.

Aquesta trobada proposada per Càritas es va preparar i convocar per iniciar un espai comú de coneixement mutu, diàleg i respecte des de la premisa que “tots estem d’acord en que la religió no ha de ser tema de conflicte i separació. Pensem que, al contrari, totes les religions tenen un fons i una finalitat semblant tot i que l’expressió de la creença, les celebracions i les tradicions siguin diferents”, segons expliquen des de l’entitat.

Des de Caritas justifiquen la Pau com a eix “perquè és un tema que totes les religions tracten, malgrat que en molts moments històrics s’hagin fet guerres en nom d’elles. Ho hem fet en la setmana de l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, dia que se celebra la jornada de la Pau a les escoles”.

L’entitat confia continuar aquest camí, amb el desig de poder trobar-se amb altres comunitats presents a la nostra comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*