Inici Destacats Igualada acull la trobada anual dels membres de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils...

Igualada acull la trobada anual dels membres de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees a Espanya

COMPARTIR

L’Igualada Fashion Lab va acollir, el passat 27 de gener, la trobada anual d’integrants de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) a Espanya. Hi van prendre part representants dels Ajuntaments d’Igualada, Manresa, Mataró, Sabadell i Terrassa de la Diputació de Barcelona, d’ACCIÓ, del Gremi de Fabricants de Sabadell, de la Fundació Privada per a la Innovació Tèxtil (FITEX) i de l’Institut d’Investigació Tèxtil i de Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER-UPC).

La jornada va servir per fer una valoració positiva de les accions i projectes desenvolupats durant l’any 2022 i per donar el tret de sortida a les noves actuacions projectades per a l’actual any 2023. En aquest punt, destaquen el projecte Innovadors i Experimentals —amb la participació dels municipis d’Igualada, Mataró i Sabadell—, Cooperatextil —que compta amb els Ajuntaments d’Igualada, Manresa, Mataró, Sabadell i Terrassa, a més del Tecnocampus de Mataró— i White Paper on Textile Waste Management —amb tots els membres d’ACTE Europa—. També es va formalitzar la incorporació a l’associació del municipi portuguès de Santo Tirso que, com la resta de socis, compta amb una important tradició i un sector tèxtil capdavanter en l’actualitat.

Finalment, la trobada va comptar amb una ponència a càrrec d’Emma Giner, desenvolupadora d’equips i operacions en entorns multiculturals i d’alta exigència, que portava per títol “Shaking organisations. Evolucionant el negoci a través de les persones”.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*