Inici Hoquei Igualada acull el torneig internacional d’hoquei línia Spartakids

Igualada acull el torneig internacional d’hoquei línia Spartakids

COMPARTIR

La segona edició del prestigiós Torneig Internacional d’Hoquei Línia base SPARTAKIDS 2017 per a joves de 8 a 18 anys torna a Igualada. Les dues pistes del complex esportiu de Les Comes es posen al servei de l’esport de base i acullen 40 equips, amb més de 550 jugadors de Bègica, Itàlia, Regne Unit i de la resta de l’estat espanyol els propers dies 13, 14, 15 i 16 d’abril.

El torneig creix incorporant una nova categoria, la U10. Els més menuts, l’aposta de futur d’aquest esport, no es volen perdre l’oportunitat de competir, i, alhora, gaudir de la gran experiència que suposa reunir-se amb esportistes europeus que comparteixen l’afició per patins en línia, sticks i pucks, tot fent partíceps els pares i família de l’ambient que recorrerà la ciutat de l’esport.

La competició s’iniciarà aquest dijous 13 d’abril a les 10:00 amb la presència a pista de tots els equips assistents. Una gran batucada posarà l’animació musical que acompanya tota inauguració d’un gran esdeveniment esportiu i que clouran els discursos de les autoritats i l’organització del torneig, oferint la hospitalitat del municipi als equips foranis perquè s’hi trobin com a casa seva.

Les instal.lacions presentaran novament el terra oficial homologat per la FIRS, en aquesta ocasió a totes dues pistes. Aquesta inversió assegura la posada en escena del millor joc i espectacle que l’hoquei en línia pot mostrar, atès que en un terreny STILMAT els discs i els patins llisquen a semblança de com ho fan els germans grans de l’hoquei gel.

Per segon any, la organització retransmetrà en directe, a través de YouTube, els partits de semifinals i finals de dissabte tarda i diumenge matí. En temps real, navegants d’arreu del món, de països tan distants entre ells com França, Nova Zelanda o el Canadà, veuran com els equips lluiten per aconseguir la preuada victòria.

Convé destacar que, el bastiment d’una xarxa de voluntariat, pares i mares de l’associació esportiva Hoquei Línia Igualada, per permetre que la competició es desenvolupi fluïdament, així com la col.laboració amb l’ONG Joguines Sense Fronteres, mostren de la mateixa manera la nostra vessant solidària, contraposada a l’esportiva, donant ple sentit a l’estructura del campionat. El llençament de centenars de peluixos quan el puck entra a porteria per primera vegada a la final de diumenge pretèn fer feliços tots els nens del món amb l’enviament massiu de joguines i pilotes a païssos amb menys oportunitats de desenvolupament que els nostres. «Una joguina, un somriure».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*