Inici Destacats Tercera edició de la marató d’emprenedoria BizMarathon a Igualada

Tercera edició de la marató d’emprenedoria BizMarathon a Igualada

COMPARTIR

Aquest dissabte 4 de novembre tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada la BizMarathon 2017, un punt de trobada de joves proactius, emprenedors i empresaris, que té per objectiu posar el focus de l’emprenedoria a la capital de l’Anoia. El programa està organitzat per JCI Igualada amb el suport del BizBarcelona.

EL BIZMarathon vol accelerar el networking a partir d’experiències reals d’èxit amb un total de 13 ponències presencials i un concurs de Start-Ups amb un premi pel guanyador de 1.500€ en metàl·lic.
S’arrencarà el Bizmarathon amb la ponència inaugural de Sor Lucía Caram, directora de la Fundació Rosa Oriol. Seguidament hi haurà la Marta Botet, que és booktuber i bookblogger; l’Oriol Solé, que és cofundador de Patata Brava i TVISO; l’Àlex Sicart, cofundador de Sharge; l’Albert Hurtado, fundador de Prokey Drinks; l’Olga Jiménez, empresària nacional independent a MaryKay; i acabarem el matí amb en Frank Moeller, que és business developer de Wallapop.

Després d’una pausa per dinar, a les 4 de la tarda serà el torn de l’Aleix Solé, que és cofundador d’Iguana; de l’Albert López, soci d’Oh!Fx – confettishots; l’Andrew Funk, president de Homeless Entrepreneur; la Stephanie Marko, que és CEO de The Stikets Company; en Màrius Mollà, soci-director a FeedBackGround i escriptor; i tancarem la jornada amb la xerrada del David Remesal, que és Productor Executiu a King – Candy Crush.

De 7 a 9 de la tarda es durà a terme el concurs obert de projectes en fase de Start-Up on els inscrits tindran cinc minuts per presentar el seu projecte davant del públic i d’un jurat que estarà format per professionals del món de l’emprenedoria. El premi per al guanyador serà de 1.500 € en metàl·lic.

El bizmarathon compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, la UEA, el Bizbarcelona i el Campus Universitari d’Igualada. També amb el patrocini de GCT plus, Grup Taelus, Pedial, Proquibsa, Peugeot Sarauto, Àuria Grup, Mestrans s.l, Grup Renerbio, Pastoret, Grup Carles i English&tea. I també amb la col·laboració de mitjans de comunicació com infoanoia.cat.

L’assistència al BIZMarathon és totalment oberta i gratuïta a www.bizmarathon.cat a excepció dels que vulguin participar en el concurs de start-ups.

FER UN COMENTARI

*