Inici Poliesportiu Igualada acull la seva primera trobada d’escoles de rugbi

Igualada acull la seva primera trobada d’escoles de rugbi

COMPARTIR

El passat dissabte dia 18 de novembre l’Anoia Rugby Club, amb motiu de la celebració del seu 10è Aniversari, va organitzar una trobada d’escoles de rugbi que va comptar amb l’assistència de més de 200 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys provinents de 7 clubs catalans.

La trobada va tenir lloc per primera vegada a Igualada i es va poder dur a terme en el nou camp de Can Masarnau, amb un gran èxit de participació. Nens i nenes del Rugby Club Badalona, l’Esparreguera Rugby Club, el Club de Rugby Spartans de Granollers, el Rugby Club Martorell, el Club de Rugby Sant Cugat, el Club Rugby Tarragona i l’Anoia Rugby Club d’Igualada van poder gaudir d’un matí dedicat a aquest esport dins el marc dels actes del 10è aniversari del club anoienc.

Des de les nou del matí i fins la una del migdia, els partits i jocs per als més petits van transcórrer amb un gran ambient esportiu, de companyonia i festiu, que va fer les delícies tant dels jugadors i jugadores, com dels cossos tècnics de cada equip, així com dels pares, mares i amics assistents a l’acte. Cada partit va finalitzar amb l’indispensable «tercer temps» èpic del rugbi, en el que els equips que s’han enfrontat comparteixen un petit àpat, al que sempre convida el club local.

El club agraeix el suport de l’Ajuntament d’igualada, la Federació Catalana de Rugby, el Comitè d’Àrbitres de Rugby de Catalunya, voluntaris, jugadors de categories superiors, entrenadors, delegats, àrbitres i les famílies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*