Inici Destacats Igualada acull més de 500 gimnastes en una prova del Campionat d’Espanya

Igualada acull més de 500 gimnastes en una prova del Campionat d’Espanya

Igualada ha estat la seu aquest cap de setmana del XIII Campionat d’Espanya d’Estètica de Grup, organitzat per l’Igualada Club Gimnàstic Aula. El Campionat es va iniciar el divendres dia 7 amb els entrenaments oficials, una jornada intensa amb molta il·lusió per part de tots els participants. Aquesta mateixa jornada es varen fer les pertinents acreditacions i supervisions per part dels jutges. El dissabte va ser la primera jornada de competició amb un molt alt nivell per part de tots els equips participants. També es va fer la cerimònia d’inauguració que va comptar amb la participació d’un gran nombre de gimnastes de l’Igualada Club Gimnàstic Aula i va estar amenitzada per la Xaranga Lho Peta Street Band d’Igualada.

El campionat va arribar al seu punt més alt en la jornada del diumenge amb la participació dels equips classificats, la cerimònia de clausura i el lliurament de premis.

En els dos dies de competició el pavelló de les Comes va registrar una gran assistència de públic vingut de tota Espanya. Mes de 1.800 persones varen poder gaudir d’aquest atractiu i espectacular esport amb una edició que ha tingut un molt alt nivell per part dels participants.

L’equip representant de l’Igualada Club Gimnàstic Aula ha estat en la categoria infantil 12-14, format per, Marta Alonso, Mariel·la Espinalt, Dana Pijoan, Alina Gili, Carla Cervera, Lia Vidal, Violeta Aguilera, i Sheila García. Les igualadines varen tenir una molt bona intervenció, aconseguint el vuitè lloc de la seva categoria i destacant a 5ena millor nota d’execució.

La participació en el Campionat d’Espanya en aquesta edició ha estat de 57 equips representant a 33 clubs de 8 comunitats. El que suposa un total de 558 participants entre gimnastes i entrenadores. En quan a les jutges han estat 14 provinents de diferents comunitats.

Aquest Campionat es classificatori pel Campionat del mon que es farà els dies 25, 26, 27 i 28 de maig a Hèlsinki (Finlàndia), a més del IFAGG Trophy, i el torneig internacional de les categories 10-12 i 12-14).