Inici Destacats Igualada acull la 20a edició de la VolCAT

Igualada acull la 20a edició de la VolCAT

COMPARTIR
Foto: Francesc Lladó

Igualada ha estat l’escenari de la 20a edició de la VolCAT Igualada by SCOTT. El fang ha estat un dels protagonistes a la segona i última etapa. Els gairebé 600 ciclistes que començaven a les 9 del matí, els esperava una etapa exigent i tècnica de 39km i 978m de desnivell positiu per completar el seu objectiu, ser finisher de la VolCAT Igualada by SCOTT.

Marek Rauchfuss ha imposat un ritme molt alt des del principi, i ha creat que només els més forts aguantessin el ritme.

La segona etapa i la general s’ha decidit a l’esprint, Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna – Accolade) ha tornat a aconseguir la victòria en una etapa molt disputada amb els dos rivals que l’acompanyarien al podi de la general, Hugo Drechou (Groove Gravel) en segona posició i Diego Arias (Berria – Polimedical MTB Racing Team) en tercera posició.

En categoria femenina, no hi ha hagut sorpresa, Karla Löffelman (CESKA Sporitelna – Accolade) ha tornat a liderar la carrera d’inici a fi, entrant a meta en solitari, aconseguint la VolCAT Igualada by SCOTT 2024. Melissa Maia (GUILHABREU), assolia la segona posició de la segona etapa, i Cristina Morán (Scott Bikes) completava el podi.
Acompanyaven a Löffelman al podi de la general, les mateixes Maia i Morán completant la segona i tercera posició respectivament.

La VolCAT Igualada by SCOTT 2024 s’ha tancat amb el clàssic Eliminator, que ha comptat amb els millors bikers de la general. Velocitat, potència i explosivitat, al voltant del Festival, on Karla Löffelman ha tornat a ser la més forta i Hugo Drechou s’ha endut la victòria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*