Inici Societat Igualada acull diumenge la sisena fira per a l’adopció d’animals de companyia

Igualada acull diumenge la sisena fira per a l’adopció d’animals de companyia

COMPARTIR

Paradetes solidàries, xerrades, desfilada de gossos en adopció, espectacles… tot això es podrà trobar aquest diumenge a la Plaça de Cal Font d’Igualada en el marc de la Fira per l’adopció d’animals de companyia que organitza l’APAN-Associació de Protecció d’Animals de l’Anoia.

Des de l’associació sense ànim de lucre Adoptagat es recorden que estaran presents a la fira amb objectes de regal. Els diners recaptats es destinaran als gats que rescata l’associació.

El programa de la jornada que comença a les 11 del matí, arrenca amb la xerrada Arribada d’un nou membre a la família; seguirà a 2/4 de 12, la immunodeficiència felina; a les 12, professionalitat qüestionada des de les ONG, i per tancar el matí a 2/4 d’1 del migdia, desfilada de gossos en adopció.

A la tarda, a partir de les 5, es reprenen les xerrades, començant per Com escollir els millors complements pel nostre millor amic. A 2/4 de 6 la immunodeficiència felina; a les 6, espectacle de dansa amb l’Acadèmia Blue Moon Dansa. A 2/4 de 7 de la tarda, arribada d’un nou membre a la família, i tancarà la jornada una nova desfilada de gossos en adopció que es farà a partir de les 7 de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*