Inici Societat Igualada acull dissabte la tercera edició del Festival Naturveg

Igualada acull dissabte la tercera edició del Festival Naturveg

COMPARTIR

Aquest dissabte, 14 de setembre arriba la tercera edició del Festival Naturveg, que tornarà a convertir Igualada en centre del món del Veganisne a casa nostra. El Festival, que es concentra a l’Avinguda dels Països Catalans, a Les Comes, intensifica el seu caire familiar, festiu i divulgatiu.

L’edició d’aquest any va ser presentada dimarts per Patricia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat i Esports, i Joan Boix, representant de l’Associació d’Establiments Nou Centre, organitzadora del Festival.

El gruix del Naturbveg es concentarà en les xerrades i les demostracions culinàries i els Show cookings en seran el plat fort. Aquest anys hi participaran coneguts xefs vegans, restauradors i cuiners igualadins, professors de cuina, escriptores i influencers, com Miriam Fabà, de Veganeando, Jenny Rodriguez o l’ecoxef Pilar Ibern, i els grups musical igualadins Les Pastes de la Iaia, Blackstars Cover i el duo Marta Bossa i Biel Jorba. També és durà a terme un taller introductori de Nordic Walking i una caminada pràctica, amb Isidre Tort. Per primer hi cop tindran un important protagonisme cuiners, restauradors i especialistas en nutrició vegana igualadins, amb Oriol Càlichs, Joan Fontanella o Àngel Sanromà.

El Festival consolida el seu carácter familiar i obert a tothom, amb actuacions musicals en directe durant tot el dia, jocs Infantils i activitats de cultura natural i vegana. També hi haurà degustacions de productes vegans a càrrec d’establiments de la ciutat, els espais d’OpciNatura, Canaletas i Cor Verd, amb apareitius i cuina vegana amb robot i Pilar Ibern fent demostracions en petit format, i serveis de teràpies naturals, amb classes en directa de ioga a càrrec de Narayana, xerrades i conferències. També hi exposaran les seves pintures artistes locals.

La regidora Patricia Illa va refermar el compromís de l’Ajuntament d’Igualada amb aquest festival i amb totes les iniciatives que fomentin una alimentació sana i Joan Boix va remarcar que l’eix principal del festival és la cuina com a motor d’una vida més equilibrada. Els organitzadors volen consolidar Naturveg com la jornada més important de veganisme a Catalunya. “No existeix a casa nostra un festival propi de referència, més enllà de franquícies foranes, i Igualada està preparada per ser-ho. Té capacitat d’organització i de lideratge per ser un punt verd en el mapa d’un camp en plena fase d’expansió”, van destacar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*