Inici Destacats Igualada acull el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic

Igualada acull el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic

COMPARTIR

L’Igualada Hoquei Club organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, on competiran patinadores de nivell benjamí, aleví i infantil durant els dies 20, 21 i 22 de juliol. El certamen, que han organitzat el club i la Federació Catalana de Patinatge, tindrà lloc al Pavelló de Les Comes, unes instal·lacions amb espai i una bona accessibilitat per tots els esportistes i el públic.

La competició començarà aquest divendres 20 de juliol a la tarda, amb els entrenaments oficials de les patinadores. Les participants també seran a Les Comes el cap de setmana del 14 i el 15 de juliol, per provar les pistes en un entrenament no oficial. No serà fins dissabte 21 de juliol al matí que començarà el campionat, amb presència d’autoritats de la Federació, la Generalitat, de la ciutat d’Igualada i el club igualadí.

A les 9 del matí, es farà la tradicional aixecada de banderes i les patinadores de l’Igualada Hoquei Club faran una exhibició durant aquest inici de competició. Les activitats no acabaran fins dissabte a les 9 del vespre i es reprendran diumenge, dia que es coneixeran els resultats definitius i s’entregaran els premis. L’Igualada Hoquei Club tornarà a fer una exhibició durant la cloenda del campionat.

El Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic benjamí, aleví i infantil ha estat possible gràcies a la col·laboració del club i la Federació Catalana de Patinatge a l’hora d’organitzar-lo. L’Ajuntament d’Igualada també ha estat partícip en aquesta organització i diversos comerços igualadins patrocinen l’esdeveniment: el restaurant Cor Verd, el Moss, el bar Curucú, Pastisseria Les Comes, El Silu, Ca la Mari, El Rebost i El Museu del Tren.

L’Igualada Hoquei Club, amb presència a l’Intercomarcal

La secció de patinatge artístic s’ha guanyat un lloc a l’Intercomarcal de Catalunya, una competició federada que es celebrarà el 15 i el 16 de setembre, amb seu encara per decidir. La Núria Gassó, Jana Molins, Ivet Riera, Rut Martí i Nora Ribes, cinc patinadores del nivell Iniciació D, van participar en l’Interclub. La Ivet Riera, amb una segona posició a la seva categoria, va aconseguir classificar-se per l’Intercomarcal. Les seves companyes també van assolir bones posicions i l’equip tècnic considera que “estan fent bones actuacions i aconseguint puntuacions. Hem de continuar treballant perquè fa poc que treballem amb elles”.

FER UN COMENTARI

*