Inici Cinema Igualada acollirà una trobada dels cineclubs dels Països Catalans

Igualada acollirà una trobada dels cineclubs dels Països Catalans

COMPARTIR

Aquest cap de setmana, en la XVI Trobada de Cineclubs dels Països Catalans que s’ha fet a Figueres, ha estat ratificada la proposta de què el Cinecub Ateneu aculli la XVII Trobada en el proper any 2022, a la ciutat d’Igualada.

Aquest és un projecte treballat des de fa temps (s’havia de fer l’any passat a la localitat de Valls, però per les conseqüències de la Covid va acabar celebrant-se virtualment). Des del Cineclub igualadí, i amb motiu dels seus 40 anys d’existència que van donar-se l’any passat s’hi ha treballat, des d’aquest gener per poder-la portar a Igualada l’any vinent (datant la Trobada, entre finals de maig o principis de juny de 2022).

La Trobada de Cineclubs dels Països Catalans, organitzada per la Federació Catalana de Cineclubs, reuneix una vegada a l’any a tots els cineclubs dels territoris de parla catalana: les Illes, País Valencià, Andorra i Catalunya. Serveix per fer l’Assemblea de l’associació –i enfortir-la-, realitzar tallers formatius i compartir dinàmiques i experiències entre els assistents

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*