Inici Destacats Igualada acollirà el primer torneig de penyes Nicolau Casaus

Igualada acollirà el primer torneig de penyes Nicolau Casaus

COMPARTIR

L’entitat S.E. Ateneu – Penya Blaugrana d’Igualada juntament amb la Federació de Penyes de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf és al capdavant del torneig de penyes blaugranes a nivell de tot Catalunya.

En aquesta primera edició el torneig, que se celebrarà al camp municipal Les Comes aquest dimecres 1 de maig, compta amb la participació de 24 equips tots ells federats i distribuïts en 3 categories: benjamí, aleví i infantil tot en format de futbol 7.

Aquest esdeveniment forma part dels actes del 60è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada, i neix amb la intenció de consolidar-se com a campionat de referència dins el món penyista del FC Barcelona

El campionat porta el nom d’una persona rellevant dins del F.C. Barcelona per tot el que va representar a nivell de penyes i amb la particularitat que va residí a Igualada molts anys i va jugar de jove al club S.E. Ateneu Igualadí, no és altre que el de Nicolau Casaus. Tant la família com el F.C. Barcelona han donat autorització per poder fer servir el seu nom al torneig i s’han mostrat molt contents que un acte com aquest pugui
portar el seu nom.

La jornada esportiva portarà un moviment de quasi 300 nens durant tota la jornada amb partits consecutius fins l’acte de lliurament de premis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*