Inici Destacats Igualada acollirà la ronda classificatòria de la World Skate Europe Cup

Igualada acollirà la ronda classificatòria de la World Skate Europe Cup

COMPARTIR

El Pavelló de Les Comes rebrà el proper cap de setmana del 16 al 18 de desembre la ronda classificatòria de la World Skate Europe Cup, fase la qual jugarà l’Igualada Rigat davant l’US Coutras francès i el RESG Walsum alemany. La World Skate Europe ha emès un comunicat aquesta passada matinada confirmant les seus, tant dels grups de la WSE Champions League com de la WSE Cup, entre els quals només es troba com la ciutat d’Igualada a representant del nostre territori.

El format de partits consistirà en una petita lligueta entre els tres integrants, en aquest cas, del Grup C de la WSEC, al qual només el primer classificat i el millor segon avançaran a la fase final de la competició europea. L’ordre dels partits i els horaris encara estan per determinar.

Abans, e proper 6 de desembre es realitzarà la presentació oficial dels equips de l’Igualada Hoquei Club de la temporada 22/23 al Pavelló de Les Comes. L’acte començarà a les 17:30h i, posteriorment, jugarà l’Igualada Rigat davant el Deportivo Liceo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*