Inici Societat Igualada acollirà el partit de La Marató de TV3

Igualada acollirà el partit de La Marató de TV3

COMPARTIR

La Marató de TV3, dedicada enguany a la Covid-19, visitarà Igualada per posar en valor l’experiència viscuda durant l’inici de la pandèmia de la Covid-19. A banda de comptar amb la col·laboració de l’Hospital Universitari d’Igualada, en aquesta ciutat es farà una de les activitats més esperades per tots els espectadors: el tradicional partit de futbol de La Marató.

La Marató de TV3, que es celebrarà el proper 20 de desembre, repetirà el format itinerant de l’any passat. La primera part del programa, realitzada en exteriors, pretén posar en especial valor la feina dels treballadors i treballadores de l’àmbit sanitari. I, per fer-ho, Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté es traslladaran als principals hospitals catalans, on hi haurà sets d’entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es facin, com cada any, a tot el territori.

Amb l’arribada del vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3 a Sant Joan Despí, per fer una gran gala d’entreteniment, que també inclogui, com ja és habitual, moments de sensibilització i divulgació científiques de la mà de testimonis i experts de l’àmbit sanitari.

FER UN COMENTARI

*