Inici Destacats Igualada acollirà una jornada sobre el model econòmic de la Vegueria Penedès

Igualada acollirà una jornada sobre el model econòmic de la Vegueria Penedès

COMPARTIR

El matí d’aquest dissabte dia 9 de novembre a l’Edifici d’Entitats (antics Maristes) es celebrarà una jornada de debat sobre Economia i Empresa en el marc de la Vegueria del Penedès. Aquest és el primer dels quatre que serviran per elaborar un document a lliurar als càrrecs electes en un Congrés que es celebrarà que el 21 de febrer del 2020, l’endemà del dia que s’acaba el termini que estableix que portarà el títol “La gestió del territori de la Vegueria Penedès al servei de les persones” i es farà al castell de Castellet, seu del Centre Internacional per a les Reserves de la Biosfera Mediterrànies.

La resta de jornades preparatòries es celebraran en cada una de les tres capitals comarcals de la Vegueria, Cultura i Patrimoni el dia 16 de Novembre al Vendrell, El model turístic Sostenible el 23 de novembre a Vilanova i la Geltrú i El territori de la VP. Infraestructures. Regió Agroalimentària el dia 30 de novembre a Vilafranca del Penedès.

Aquestes jornades són públiques i s’espera que hi assisteixin persones i entitats coneixedores i interessades en els diferents temes

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*