Inici Destacats Igualada acollirà les finals de la Supercopa de Catalunya d’handbol

Igualada acollirà les finals de la Supercopa de Catalunya d’handbol

COMPARTIR

El divendres 23 d´agost Igualada acollirà les finals masculina i femenina de la Supercopa de Catalunya d´Handbol 2019. El club Handbol Igualada i la Federació Catalana d´Handbol han arribat a un acord, amb la col·laboració de l´Ajuntament d´Igualada, per poder organitzar les finals de la màxima competició catalana.

La jornada començarà a les 19 hores amb la celebració de la final de la super copa de Catalunya femenina d´Handbol i a continuació, a les 21 hores es disputarà la final de la Supercopa Masculina d´Handbol.

Aquesta competició antigament anomenada Lliga dels Pirineus on participaven els equips catalans, aragonesos i francesos, va canviar el seu format en l´any 2009 passant-se a anomenar Supercopa de Catalunya ja amb la participació de només equips catalans.

La Lliga dels Pirineus es va organitzar a Igualada en una ocasió a l´any 2007 i ara, després de 12 anys torna a Igualada per poder veure el millor Handbol de Catalunya.

La jornada esportiva començarà a les 19 hores, amb la celebració de la Final de la Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol, i tot seguit, a les 21 hores, es disputarà la Final de la Supercopa de Catalunya Masculina d’Handbol. Totes dues retransmeses, en directe, pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Un cop celebrat el sorteig de les semifinals de les competicions, els emparellaments són les següents:

Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol

21/8/2019 – 20.30 h.   Avannubo BM La Roca – H Sant Quirze
Per determinar           H Sant Vicenç Bar Mi Casa – KH-7 BM Granollers

Supercopa de Catalunya Masculina d’Handbol

20/8/2019 – 20.30 h.   Avannubo BM La Roca – FC Barcelona
Per determinar           UE Sarrià – Fraikin BM Granollers

Les semifinals es disputen a partit únic.

FER UN COMENTARI

*