Inici Societat Igualada acollirà el curs que ve el grau mitjà d’arts plàstiques i...

Igualada acollirà el curs que ve el grau mitjà d’arts plàstiques i disseny en Artesania de Complements de Cuir

COMPARTIR

L’Escola Municipal d’Art, Disseny i Artesania Gaspar Camps d’Igualada acollirà a partir del curs vinent un nou cicle formatiu de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny en Artesania de complements de Cuir, segons ha aprovat el Govern aquest dimarts. A causa de la renovació dels currículums de la família professional d’escultura, ja no existeix cap cicle mitjà d’escultura en cuir. D’aquesta manera, es donarà resposta a les necessitats del sector en aquest municipi, que compta amb gran tradició industrial i formativa del cuir. Els estudis, de 1.600 hores de durada, estan orientats a la formació de professionals en el coneixement i manipulació del cuir i en la seva aplicació al camp específic de la indumentària. L’objectiu és capacitar els estudiants per exercir la seva activitat professional en tallers artístics artesanals, en empreses relacionades amb aquest sector o com a professionals autònoms.

Segons informa el Govern, alguns dels objectius generals del títol són analitzar i desenvolupar els processos bàsics de realització d’obres d’aquesta especialitat, conèixer les tècniques pròpies o bé estar atent a la innovació de les formes, materials, tècniques i processos creatius i artístics.

El professional titulat en aquests ensenyaments, que preveuen una fase de pràctiques en empreses, estudis o tallers de 25 hores, podrà desenvolupar la seva activitat en tallers i empreses de caràcter artesanal o industrial, ja siguin públics o privats, petits, mitjans o grans, relacionats amb el camp propi de l’artesania de complements de cuir. Podrà també exercir com a professional independent o associat en cooperativa.

FER UN COMENTARI

*