Inici Destacats Igualada acollirà la Copa Generalitat d’hoquei patins

Igualada acollirà la Copa Generalitat d’hoquei patins

COMPARTIR

Igualada serà la seu de la Xa Copa Generalitat, que acollirà els millors equips de la màxima categoria de l’hoquei patins català, tan masculí com femení, el cap de setmana del 9 i 10 de febrer.

El club igualadí va demanar organitzar-la i ser-ne la seu, després de classificar-s’hi matemàticament abans d’acabar la primera fase de Nacional Catalana, ocupant el coliderat del grup B, juntament amb el CP Vilanova.

A Les Comes doncs, veurem el millor hoquei patins de la màxima categoria catalana, el Nacional Catalana; tan masculí com femení.

Els equips femenins que disputaran la Copa Generalitat són: HC Palau Plegamans, CP Manlleu, CP Vilanova i l’equip igualadí.

Els equips masculins són: HC Piera, HC Sentmenat, Cerdanyola CH i el CH Caldes.

A la primera jornada, el dissabte 9 de febrer, es disputaran les dues semifinals masculina i femenina amb aquests aparellaments i horaris.

10:45 h SF1M HC Sentmenat vs Cerdanyola CH

12:30 h SF1F HC Palau Plegamans vs Igualada Femení HCP

14:00 h SF2M CH Caldes vs HC Piera

15:45 h SF2F CP Vilanova vs CP Manlleu

Ja al diumenge 10 de febrer, es disputaran les dues finals amb aquests horaris.

16:00 h Final Femenina

18:00 h Final Masculina

Els partits es podran seguir tots en directe gràcies a La Xarxa TV, que oferirà en senyal televisiva per la xarxa de televisions locals de Catalunya, les dues finals, i en streaming, per la plataforma XALA, les quatre semifinals del dissabte.

El club igualadí, molt content i honorat d’acollir i organitzar la Xa Copa Generalitat, agraeix a la Federació Catalana de Patinatge i a l’ajuntament d’Igualada la confiança atorgada.

Esportivament parlant, les igualadines s’enfrontaran a la semifinal contra el pitjor rival possible, el HC Palau Plegamans, que ha guanyat tots els partits disputats aquesta temporada. Així, el factor pista, presumiblement favorable a les igualadines, ha de ser protagonista per superar la semifinal.

El club igualadí ho donarà tot per guanyar el primer títol en dinou anys per l’hoquei patins femení de la ciutat. El darrer, va ser l’any 2000, on va guanyar el seu setè Campionat d’Espanya i tancava una època daurada assolint en 8 temporades, 6 Lligues Catalanes i 7 Campionats d’Espanya essent, aleshores, el millor equip de la península, i la base de la selecció espanyola que va conquerir els primers dos mundials i el primer europeu per a la FEP.

 

FER UN COMENTARI

*