Inici Destacats Igualada acollirà el Concurs de Música Jove del Penedès i Ponent

Igualada acollirà el Concurs de Música Jove del Penedès i Ponent

COMPARTIR

El Concurs de Música Jove del Penedès i Ponent se celebrarà aquest any a la capital de l’Anoia amb quatre grups participants.

El Pàmpol Roig i el Desemboira’t uneixen forces i es converteixen en un sol concurs, adreçat a grups musicals emergents de les comarques de l’Alt Penedès, el Garraf, el Baix Penedès, l’Anoia, la Noguera, l’Urgell, el Pla d’Urgell, la Segarra, les Garrigues i el Segrià.

Després de dos anys sense poder celebrar el concurs per culpa de la pandèmia de la Covid-19, el Pàmpol Roig es tornarà a celebrar el dissabte 25 de juny al pati del Museu de la Pell d’Igualada. Els grups concursants d’aquesta edició són: La Ganga (Sant Sadurní d’Anoia), Sociologia Animal (Sant Sadurní d’Anoia), Eskurçó (Cervera) i Uxue (La Bisbal del Penedès). Per la seva banda, el DJ igualadí, Toni Amador i les PD Rosses seran els encarregats de tancar la nit amb la seva música.

La finalitat del Pàmpol Roig és escollir un dels finalistes que disputarà la final del Concurs Música Jove, el qual se celebrarà durant l’Acampada Jove el pròxim 15 de juliol a Sant Sadurní d’Anoia. El guanyador d’aquesta final tindrà l’oportunitat d’actuar a l’Acampada Jove 2023 i guanyar un premi de 1.000€.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*