Inici Bàsquet Igualada acollirà el campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics

Igualada acollirà el campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics

COMPARTIR

L’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual té el diumenge dia 8 d’abril un cita a Igualada, el 28è Campionat de Catalunya de Bàsquet. L’esdeveniment està organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada. Enguany la capital de l’Anoia és una de les candidates a ser ciutat europea de l’esport 2019.

El Complex Esportiu Les Comes d’Igualada acollirà el campionat. Per una banda, part de la competició per equips es celebrarà a les pistes 1-2-3 del Pavelló Sala de Barri i a les pistes 4-5-6-7 del Pavelló Polivalent. Les proves adaptades i el lliurament de premis tindran lloc al Pavelló Sala de Barri.

Els 511 participants agrupats en 53 equips competiran entre ells segons el nivell de cada un, en total es disputaran 68 partits. Paral·lelament, es realitzaran les proves adaptades fent així l’esport accessible per a tots els nostres esportistes. Els clubs provenen d’arreu de Catalunya, i també d’Andorra i una entitat de València.

El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL durant la temporada esportiva per tal de buscar una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*