Inici Destacats Igualada va acollir el Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic

Igualada va acollir el Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic

COMPARTIR

El passat cap de setmana els renovats Frontons del Molí Nou d’Igualada han estat la seu de les fases finals del Campionat d’Espanya de Clubs en Frontó de 30 metres de Frontennis Olímpic Masculí i Femení.

La jornada de divendres es va veure marcada per la pluja, que va impedir que els partits es poguessin disputar a Igualada, amb la qual cosa es varen haver de traslladar als Frontons de Bac de Roda, que la Federació Catalana de Pilota va posar a disposició del Campionat, davant la impossibilitat de portar-los als Frontons de la Vall d’Hebron, al no estar la paret de rebot mòbil en condicions.

Les jornades de dissabte i diumenge, ja es varen poder disputar als Frontons del Molí Nou on el nombrós públic assistent va poder gaudir de partits de gran nivell. El dissabte per la tarda, es van jugar les semifinals de la competició. En les femenines, el Náutico «C» i el Náutico «B» es van imposar a Palencia i Náutico «A» respectivament. En les masculines de 1a categoria, Palencia i Valenciano Natación «B», es van imposar a Terrassa «A», única parella catalana que va arribar a les semis, i Náutico «E» respectivament. I en les masculines d’Honor, Portacoeli i Náutico «A» van vèncer a Valenciano Natación «A» i Puertas Bamar respectivament.

El diumenge pel matí van tenir lloc les finals de les 3 categories en joc. En la Final Masculina de Primera categoria, la parella del Valenciano Natación «B», formada per Allueva-Hervás, es va proclamar campiona en vèncer a la parella del Palencia per 15-8 i 15-7. En la Final Femenina, es van proclamar campiones la parella Pérez-Aranás del Náutico «C» en imposar-se a la parella del Náutico «B» per 15-13 i 15-7. I en l’últim partit, el tàndem Molina-Vidal del Portacoeli, es van proclamar Campions de la categoria d’Honor en derrotar en la Final a la parella Iranzo-Pinto del Náutico «A» per 15-8 i 15-4. Finalment, va tenir lloc l’entrega de trofeus i medalles, que va comptar amb la presència de Maribel Cuadras, Regidora de l’Ajuntament d’Igualada; Miguel Montalbán, Directiu de la Federación Española de Pelota; els Srs. Joan Molinas i Jordi Albanell, Directius de la Federació Catalana de Pilota; i Miguel Vivar i Antoni Font, President i Delegat del Club Frontennis Igualada.

Durant els discursos, el Club Frontennis Igualada va fer un recordatori al nostre President Fundador Antoni Mula que fa poc ens va deixar sobtadament. El tindrem sempre als nostres cors.

Aquest ha sigut el primer Campionat d’Espanya de Pilota Olímpica que s’ha celebrat a Igualada i està enmarcat dins dels actes d’Igualada Ciutat Europea de l’Esport.

Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, Federació Catalana de Pilota, Federación Española de Pelota, àrbitres, Servisimó, socis del Club Frontennis Igualada i a tot el públic assistent per l’èxit d’aquest campionat.

Antoni Font

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*