Inici Societat Ignasi Riera, nou gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia

Ignasi Riera, nou gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest dilluns a la tarda s’ha celebrat una sessió extraordinària del Consell Rector del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) amb l’objectiu de presentar el nou president, l’economista Enric Mangas, i nomenar al nou gerent del CSA, Ignasi Riera, després de la renúncia de Ferran Garcia Cardona, que ha estat en el càrrec des de l’any 2011.

Durant el Consell Rector, Enric Mangas, que ha agafat el relleu de Javier Niño a la presidència del CSA, ha agraït la confiança dipositada en ell i ha manifestat que el retorn a Igualada ­–on va ser gerent de la Fundació Sanitària del 1999 al 2001– és motiu d’alegria. Mangas ha afegit que pensa posar tot de la seva part per donar continuïtat a un projecte en el que va participar en els seus inicis.

Enric Mangas (Paymogo, Huelva, 1956) ha estat, des del 2009, director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i és l’actual president de la Unió Catalana d’Hospitals. És diplomat en ciències empresarials i llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona. Amb anterioritat, ha estat director del Servei Català de la Salut (2003-2004) i gerent de la Regió Sanitària de Barcelona entre els anys 2004 i 2009.

En aquesta sessió extraordinària del Consell Rector del CSA, s’ha aprovat el nomenament d’Ignasi Riera com a nou gerent. Ignasi Riera (Barcelona, 1973), llicenciat en Medicina i Cirurgia, ha estat director d’Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, des del 2016 i fins l’actualitat. Anteriorment, ha estat gerent i director Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa i coordinador del Servei d’Urgències i Emergències de Badalona Serveis Assistencials.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*