Inici El diari de la paqui IGD, Ciutat Europea de la Pudor 2020

IGD, Ciutat Europea de la Pudor 2020

COMPARTIR

El diari de la Paqui

Tenim possibilitats. Moltes possibilitats. I que ningú pateixi per les altres candidatures que s’hi presentin. Encara que fossin moltes, Igualada manté totes les opcions per aconseguir ser reconeguda com a Ciutat Europea de la Pudor 2020 si així s’ho proposa. Perquè hi ha designacions (Ciutat Europea de l’Esport l’any 2019, Capital de la Cultura Catalana 2022, etc.) que poden aportar molt o gens a la ciutat, segons com vulgui mirar-s’ho cadascú. Sospesar la repercussió que s’obté i les despeses que s’hi inverteixen o que deixen d’invertir-se, sempre és molt subjectiu. Però a diferència de qualsevol altra designació, on hi sol haver molta competència, el que segur que ens adjudicarien sense gaires esforços extres és el títol de Ciutat de la Pudor. És una aposta segura. A molts carrers i places ja no caldria fer-hi res, perquè el tuf que se sent quan hi passeges ens deixa ben servits! Voreres amb excrements incrustats de fa dies que van perfumant l’ambient, els terrers d’uns arbres sobreadobats que ja contenen més excrement que terra, o punts on l’escampada es repeteix freqüentment. A molts carrers la fortor de femtes es fa ben evident, unes bafarades que no ho recordo ni de quan era petita.

S’havia parlat de sancionar els propietaris irresponsables. Però o no s’ha començat encara a multar, o aquestes multes deuen ser poc persuasives perquè no sembla que hagin fet cap mena d’efecte. S’hi pensen posar seriosament algun dia? “Igualada Ciutat Neta 2020”, no ven prou? O continuaran entretenint-se i invertint recursos en altres títols que omplen igualment portades sense haver-se d’arromangar les mànigues?

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Sobre el tema de les sancions no cal que l’editorialista si esforci, dons a Igualada sols multen els empleats de la zona blava. Els agents de la policia local no multen mai, sols cal beure la quantitat d’infraccions de qualssevol mena que es cometen a la bonica ciutat d’igualada.

FER UN COMENTARI

*