Inici Societat I ara, els Salons de la Infància

I ara, els Salons de la Infància

COMPARTIR

Un cop passades les festes de Nadal i Sant Esteve comença l’hora dels més petits de la casa, que disposen d’ofertes per al seu temps lliure durant les vacances escolars de Nadal. Salons de la infància i esplais nadalencs proposen múltiples activitats als infants en aquestes dates.

A banda de les propostes de cada municipi per aquests dies –que podeu consultar clicant al dia corresponent de la nostra agenda-, organitzen salons de la infància Carme –del 28 al 30-, La Llacuna –del 27 al 29-, Piera –els dies 29 i 30-, La Torre de Claramunt – del 28 al 30- i Vilanova del Camí –del 27 al 29-.

Fins diumenge, Saló de la infància d’Igualada

[Img #3305]El Saló igualadí porta aquest any per títol El Saló de les Idees amb la intenció de transmetre als infants la importància de la creativitat i l’emprenedoria, especialment en el moment actual. Per això, a banda dels habituals jocs i inflables, de l’espai per nadons de 0 a 2 anys, dels espais de ludoteca i d’expressió plàstica, i d’un espai d’aventura per petits i grans, enguany s’ha posat una atenció molt important en múltiples tallers i activitats que transmetin als més petits aquests aspectes.

D’una banda, cada estand tindrà el nom d’un inventor cèlebre i s’hi podrà trobar l’explicació de quin va ser el seu invent i el seu pes en el marc de la història. Hi haurà també un espai participatiu on infants, pares i mares podran expressar les seves idees, i un espai de la Biblioteca Central on hi haurà diferents propostes relacionades amb la lectura i l’escriptura.

L’horari del saló serà de 10:30 a 19:30 des d’aquest dijous 27 fins diumenge dia 30. Es celebra al recinte de Cal carner i el preu de l’entrada és de 3,20 €.

Servei de bus gratuït

Aquest 2012, gràcies a un acord amb l’empresa que ofereix el servei de bus urbà, Masats S.A., els infants que disposin de l’abonament del Saló, hi podran viatjar gratuïtament, en una iniciativa que pretén alhora facilitar l’accés però també educar-los en la importància del transport públic.

De manera extraordinària, els quatre dies que duri el Saló, s’habilitaran dues parades a l’Avinguda Pau Casals, a tocar del recinte de Cal Carner, per tal d’afavorir l’arribada a les famílies que hi vulguin assistir.

A més, el Saló de la Infància proposa un espai de recollida de material escolar i d’higiene infantil que serà gestionat per estudiants voluntaris de l’Escola Pia i distribuït posteriorment a través del Banc de Queviures d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*