Inici Destacats Els Hostalets de Pierola viu un intens cap de setmana dedicat al...

Els Hostalets de Pierola viu un intens cap de setmana dedicat al món del vi

COMPARTIR

Cap de setmana intens amb la proposta estrella de l’entitat ‘Teca i Festa’ dels Hostalets de Pierola i dos dies dedicats a la cultura de la vinya tan arrelada a la zona.

Dissabte va tenir lloc la festa ‘Cava i teca’ amb 9 expositors de caves i tapes a base de sushi, focaccia, pernil i ruca, pastissets de formatge i brownie i música en directe a ritme dels Dixieland Preacher que van animar una vetllada on es van repartir més de 500 racions de menjar i uns 1.700 tiquets en begudes.

Per altra banda, diumenge 2 de setembre, va tenir lloc la Festa de la Verema amb sortida a la vinya i recollida de raïm. Cal destacar la novetat d’enguany a l’hora de trepitjar el raïm pels més menuts que, enguany, van dinamitzar les hostaletenques Imma Flo i Esther Sanahuja i que va servir per tal que aquest moment tan especial fos més dinàmic i controlat. Com cada any, l’esmorzar es va distribuir en les dues modalitats de forquilla o entrepà i va reunir 250 comensals.

Tot un èxit de l’entitat ‘Teca i Festa’ que manté aquesta tradicional jornada i que tanca la temporada després un gran estiu on van servir el sopar de la 5a Caminada Nocturna i amb una molt bona edició, també, del guateque inclòs en els actes de la Festa Major.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola agraeix la feina feta pels i les membres de ‘Teca i Festa’.  Sense el seu esforç no haurien estat possibles les activitats d’aquest cap de setmana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*