Inici Societat Els Hostalets de Pierola municipalitza el servei d’aigua

Els Hostalets de Pierola municipalitza el servei d’aigua

COMPARTIR

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, a través de l’empresa municipal Hoserpi S.L., ja gestiona el servei de subministrament d’aigua a la pràctica totalitat dels habitatges del municipi.

La municipalització del servei es va culminar el passat 1 de juliol, amb la recepció del servei d’aigua de la urbanització de Can Fosalba, que fins llavors gestionava la cooperativa de veïns anomenada Dotacions i manteniment Can Fosalba.

Així, la xarxa pública d’aigua dels Hostalets de Pierola dóna servei al nucli, Serra Alta, Can Fosalba, Can Termens i els habitatges disseminats.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola té previst, a més, desenvolupar un projecte per dotar de xarxa pública d’aigua a les urbanitzacions de Boscos de Can Martí i Can Rovira de l’Estela.

Des del govern municipal reivindiquen que la connexió de tots els habitatges dels Hostalets de Pierola a la xarxa gestionada per l’empresa pública municipal permetrà a tots els veïns gaudir dels mateixos criteris tècnics i tarifaris, en aquest darrer cas regulats per unes ordenances fiscals aprovades el passat mes de març.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*